Per Fjord: Hank – en gavtyvroman

Per Fjord: Hank – en gavtyvromanPer Fjord:
Hank – en gavtyvroman

Udgivet: 2015
ISBN: 978-87-7528-8694
Antal sider: 330
Pris: 198


Musiker, sanger og sangskriver: Hank William Jensen med hang til tårevædet Country & Western musik, kvinder, flasker og fest i gaden, og på evig flugt fra den almindelige, borgerlige ansvarlighed. Besat af tanken om at skrive sangen, der er den fuldendte banalitet. Han smides for gud ved hvilken gang på gaden af en skuffet og hysterisk kæreste. Han finder et lig hos en arabisk brugtvognsforhandler. En forsvunden datter dukker op i nattens mørke. Pludselig er det hele et uigennemskueligt virvar af misforståelser, løgn, vold og idioti…Per Fjord, Født 1952.
Uddannet lærer ca. 1977. Forfatter, billedkunstner, sanger og sangskriver. Debuterede med Lp-en Stumper af stykke i 1983 hos Gyldendal Exlibris.
Per Fjord har udgivet 9 musikalbums. Senest Cd-en Bluessanger Exlibris 2014. Han har skrevet sange til en række andre udgivelser inden for vise- og folkemusikgenren, skrevet fagbøger og fortællinger til undervisningsbrug, samt novellesamlinger og digte. Senest digtsamlingen Bluessanger Attika 2014, der er Illustreret med forfatterens træsnit. Per Fjord har endvidere afholdt en lang række udstillinger med sine oliemalerier og grafiske arbejder.