Mette Kappel: BARNEBILLEDER

Mette Kappel: BARNEBILLEDER
Mette Kappel: BARNEBILLEDER
Udgivet: 2024
ISBN: 978-87-94227-72-8
Antal sider: 134
Pris: 195,00 kr.


I 1985 udkom PARADIS – 10 fortællinger af Mette Kappel. På bogens forside havde hun tegnet en hinkerude, som fortælleren, et barnejeg, hopper igennem, mens det undersøger verden.

I kølvandet på PARADIS opstod der nye tekster, men hvor tanken bag PARADIS var at samle individet, søger BARNEBILLEDER at besvare det spørgsmål, der herefter opstod: Hvad var der inde i det?

BARNEBILLEDER består af 24 digte, der giver et tilbageblik på forfatterens barndom i Sønderborg og på Als i slutningen af 1950’erne. Det er barnejeg’et, der ser og oplever de forskellige situationer og stemninger, sådan som de huskes af det voksne jeg. Betydningsfulde oplevelser fra en tidlig tid, hvor en række erfaringer blev gjort første gang. Digterens fødested.


Mette Kappel er uddannet sanger, debuterede i 1983 med digtsamlingen RUM og har efterfølgende udgivet flere digte, fortællinger, bøger for børn samt to romaner, hvoraf den seneste ”Tilfældige møder” udkom i 2023. Derudover har hun mange års erfaring som underviser på forfatter-/og skriveværksteder.