Ny udgivelse: Yrsa Dunvad: Livets byggesten

Yrsa Dunvad: Livets byggesten
Yrsa Dunvad: Livets byggesten

Vi fascineres, vi drømmer om og vi længes efter – såvel kærlighed, som dybe venskaber. Og tilgangen til at forstå – til at komme tættere på disse store og udefinerbare begreber – kommer Yrsa Dunvad med en lang række eksempler på – i denne smukt illustrerede ’Coffee-table-book’
Livets byggesten – er en bog der er baseret på Yrsas egne rejse gennem livet – en rejse der har gjort hende til det store og altfavnende kærlige menneske hun er i dag – en rejse hvor hun lært at værdsætte venskabet og kærligheden. Det er ikke kommet let til hende – hun har med en stærk vilje gjort sig stor umage – umage for at forstå, for at tilgive – og hun har vandret i naturen, spejlet sig i naturen, suget naturens energi til sig – en energi som hun overfører til de mange lærreder, der hver dag kommer fra hendes hånd og hjerte.

I min verden – er rigtige venskaber – en helt unik forståelse for hinanden, en trofasthed, en opbakning, en tillidserklæring og en evig gensidig respekt for hinandens liv.
Yrsa Dunvad


Livets byggesten

Bogen er på 30 sider og koster 150 kr. inkl. moms. Livets byggesten udkommer den 20. august.
ISBN 978-87-94227-01-8