Ny udgivelse: Per Vadmand: Naturtalent

Per Vadmand: Naturtalent
Per Vadmand: Naturtalent

Det er ikke så let at være en lille dreng i København i 1950’erne. Når kammeraterne driller, lærerne slår, og man aldrig ved, hvilket humør far er i, gælder det om at blive god til at dukke sig. Men så er der jo til gengæld det, med pigerne, som tilsyneladende går så let …

Alt dette sidder den 72-årige enkemand, Henning, oppe i sit tårn med udsigt over jernbaneterrænet og funderer over. Corona-isolationen har givet ham god tid til at tænke tilbage. Var der en mening med det hele? Var der et sted, hvor det hele gik galt, hvor han kunne have handlet anderledes?

Følg Henning, fra han som toårig vågner en tidlig morgen og skal tisse, til han 19 år gammel møder en flok kammerater, som måske vil ændre hans liv.

”NATURTALENT” er en selvstændig fortsættelse og forhistorie til krøniken om ”ELEFANTERNE”.


Per Vadmand

Bogen er på 316 sider og koster 295 kr. inkl. moms. Per Vadmand udkommer den 1. maj.
ISBN 978-87-94227-50-6