Ny udgivelse: Nina Raaschou: Se min skole

Nina Raaschou: Se min skole
Nina Raaschou: Se min skole

Kirsten er lærer og elsker sit arbejde på Sydskolen. Hun er dygtig til at manøvrere i skolehverdagens mange udfordringer, samtidigt med at hun slås med problemer i kærlighedslivet.
Kirsten bliver sat på en hård prøve, da kommunen varsler en skolesammenlægning, og hun samtidigt får en dårlig besked fra lægen.

Romanen følger Kirsten og flere andre ansatte, forældre, og elever på skolen, mens de hver især og sammen prøver at have det så godt som muligt og samtidigt omstille sig til de nye tider med usikkerhed, besparelser og skolesammenlægning.

Alle personerne i bogen har tilknytning til det samme sted, til Sydskolen. Se min skole er en roman om, hvor forskelligt vi oplever de samme begivenheder. Den er også en fortælling om hvordan en gruppe mennesker omkring Sydskolen interagerer med hinanden, og hvordan de har det med det, som de gør eller burde gøre.


Se min skole

Bogen er på 254 sider og koster 280 kr. inkl. moms. Se min skole udkommer den 23. februar.
ISBN 978-87-94227-68-1