Ny udgivelse: Peder Skytte: Det vi vil se

Peder Skytte: Det vi vil se
Peder Skytte: Det vi vil se

Det vi vil se af Peder Skytte er en spændende og godt fortalt historie om fortælleren, der bryder op fra sin hverdag og gennem samværet med den italiensk-indianske Doreen føres ind i en åndelig og fantastisk verden. Hendes mere varmblodede temperament er fint opsat i kontrast til det danske – det sker bl.a. gennem de filosofisk-religiøse dialoger og gennem opbygningen af romanens intense og overraskende spændingsfelt. Med andre ord er både fortælleteknikken, det åndelige indhold og spændingskurven i top.

Søren K. Lauridsen, litterær chefkonsulent, Forfatterforlaget Attika

Forfatter Peder Skytte:
Mit sind er åbent, når jeg skriver, og denne bog tager mange elementer med sig fra mine tidligere romaner.
Jeg tror jeg har forsøgt at skrive den samme bog tre gange. Alligevel er de meget forskellige, med klar forbindelse. Jeg planlægger ikke hvad jeg skriver, men lader det komme af sig selv, lidt efter lidt.
Denne historie handler om et møde mellem mennesker omkring en begivenhed, midt i eksistensen, lige nu i verden, midt i alle bevægelser.
Hovedpersonen, Doreen, siger: “Du skal gøre det rigtige!” En sådan erklæring skaber straks en dyb afgrund, for hvordan ved vi, hvad der er rigtigt? Når vi er blevet fremmedgjorte fra at kigge ind i os selv efter svar, da vores kultur tilskynder os til at se udad på et forvirrende landskab. Det er det, der skaber afgrunden.
Det vi vil se, handler om denne indre verden, om at finde sit hjerte og om store utænkelige muligheder, der ligger skjult her, hvis vi tillader os at se dem.


Det vi vil se

Bogen er på 156 sider og koster 160,00 kr. inkl. moms. Det vi vil se udkommer den 19. november 2020.
ISBN 978-87-7528-970-7