Ny udgivelse: Lena Krogh Bertram: Hvide skred


Lena Krogh Bertram: Hvide skred

Frem og tilbage er ikke altid lige langt

Som i forfatterens tidligere samlinger på Attika tager digtene også i denne samling udgangspunkt i korte beskrivelser af hverdagens sansninger og stemninger. Det er digte med udgangspunkt i naturen, det hvide, isen, øen og havet. Det er ikke naturidyl, tværtimod, for samlingen er præget af en række meget dramatiske naturdigte med et tæt symbolsprog og mange kontraster, som gør at digtene kan relateres til væsentlige eksistentielle temaer.

Der er som i de tidligere samlinger en lang række æstetisk smukke sproglige vendinger i digtene, som udvider læserens billeddannelse og giver mulighed for symboldannelse og tolkning. Samlingen har som de af forfatterens tidligere udsendte samlinger på Attika smukke illustrationer af Myrna Wøhlk Vilbæk.

Det er endnu en kvalitetsmæssig meget flot digtsamling.


Hvide skred

Bogen er på 84 sider og koster 160 kr. inkl. moms. Hvide skred udkommer den 7. april.
ISBN 978-87-94227-18-6