Ny udgivelse: Kåre Gøtzsche: Eventyret om Raketmand Thor

Kåre Gøtzsche: Eventyret om Raketmand Thor
Kåre Gøtzsche: Eventyret om Raketmand Thor

Og Andre Lapidariske Noveller

Novellesamlingen består af 26 overvejende ultrakorte tekster alle “”person dyr situation og idé”” – beskrivelser med lapidariske pointer – som mejslet i sten kort og klart. Fokus stemning og vinkel skifter fra den ene beskrivelse til den anden.

Nogle af novellerne er satirisk samfundskritiske, nogle beskriver natur og romancer, nogle fortæller dramatiske historier taget direkte fra virkeligheden og nogle involverer humanoider og robotter i samspil med mennesket i mere eller mindre behagelige samfundsmæssige sammenhænge.

Der er for eksempel en novelle om hr. Werner von Brauns videnskabelige bedrifter og en novelle om en skør kælling med en munter majoriserende latter i skarp konkurrence med en kat på Samsø, der valser oprejst på bagbenene med sexet hale omkring fugleskræmsler flyvende henover evighedens bygmark og kvindelige don Juan’er med dårlig smag, der forfører paven og andre tabere gemt i sorte spande og vindere i kolde kedelige kasser og perverse, der ikke kan lade være med at eksponere det forbudte foran ældre kultiverede damer, hvor bli’r de bare glade for gale skuespillere med filosofiske kaninpiger på slæb.


Eventyret om Raketmand Thor

Bogen er på 132 sider og koster 160 kr. inkl. moms. Eventyret om Raketmand Thor udkommer den 8. april.
ISBN 978-87-94227-19-3