Ny udgivelse: Lena Bjerregaard: Robotten Rominas Forunderlige Rejse

Lena Bjerregaard: Robotten Rominas Forunderlige Rejse
Lena Bjerregaard: Robotten Rominas Forunderlige Rejse

Robotten Romina er en lille poetisk børnebog på vers, der fortæller om en robot fra en fremmed planet og hendes kælemyre, der drager på dannelsesrejse ud i verden. Hovedpersonerne og alt/alle de møder er hentet ud af arkæologiske fund fra hele verden – vævninger, skulpturer, vægmalerier fra Peru, Mexico, Skandinavien, Ægypten, Frankrig….

Disse arkæologiske genstande har dannet base for bogens illustrationer – og er broderet af forfatteren.

Det er mit håb, at bogen skaber nysgerrighed hos børn og højtlæsende forældre om de gamle kulturer, og forhåbentlig ansporer til videre undersøgelser og fordybelse… som når Romina og kælemyren Antmand sejler over havet på et vikingeskib fra Bayeux tapetet …


Robotten Rominas Forunderlige Rejse

Bogen er på 40 sider og koster 125 kr. inkl. moms. Robotten Rominas Forunderlige Rejse udkommer den 23. august.
ISBN 978-87-94227-25-4