Ny udgivelse: Peter Nissen: I Louis Armstrongs fodspor

Peter Nissen: I Louis Armstrongs fodspor
Peter Nissen: I Louis Armstrongs fodspor

– Fra Istedgade til Bourbon Street

Forfatteren skriver:

Bogen skildrer den glæde jeg fandt i jazzen. Der var alt det, der ikke var i hjemmet eller i skolen, nemlig swing, humor, blues, improvisation og varme.

Da jeg senere blev orkesterleder, fandt jeg ud af, at der var flere sider af sagen. Misundelse, konkurrence og smålighed var også en del af virkeligheden, men fordi jeg skabte mit eget lille jazzunivers, blev jeg ikke bitter, men har kunnet opretholde min oprindelige indstilling, det gælder om at skabe glæde, alt andet er ligegyldige bobler.

Louis Armstrong har været min ledestjerne. Han kom fra de allerdårligste kår, omgivet af elendighed til alle sider, og alligevel holdt han humøret oppe. Louis og hans vidunderlige musik har været med til at bære igennem, når livet er hårdt. I hans by, New Orleans, fandt jeg et andet hjem, og om mine oplevelser på vejen derhen, og i selve ”the big easy” fortæller jeg over 300 sider med et smil på læben. – Peter Nissen


I Louis Armstrongs fodspor

Bogen er på 324 sider og koster 300 kr. inkl. moms. I Louis Armstrongs fodspor udkommer den 1. oktober.
ISBN 978-87-94227-33-9