Ny udgivelse: Villy Pirok: Årgang Fucking fireogfirs fra Fortunen

Villy Pirok: Årgang Fucking fireogfirs fra Fortunen
Villy Pirok: Årgang Fucking fireogfirs fra Fortunen

I ny novellesamling fra Villy Pirok Årgang Fucking fireogfirs fra Fortunen følger man 14 livshistorier lidt på vej. Historierne folder sig ud i New York, Paris, Marseilles, Budapest, Sydamerika og noget der ligner Aarhus. Det er ikke de mest flatterende sider, man får indblik i og karaktererne oplever en del ud over det sædvanlige. De kommer fra en overklasse og kaster sig gerne ud på det dybe.
Enkelte har dystre skygger med sig under den glitrende overflade og på den måde ligner de sikkert os andre.

”… det stank af udstødning fra V8 motorerne, som New Yorkerne nødigt stoppede. Hun rynkede ikke på næsen, for det var duften af succes, rigdom og synd. Hun vinkede til chaufføren, før hun gik ind i den enorme kontorbygning …”

Men ikke alle historier starter med høj cigarføring:

”Hvad fanden tror du? Vi stjal en høne her og nogle grøntsager der, engang havde en bondekone sat en kage til afkøling, og det havde jeg fået øje på. Vi tog den og spænede alt hvad vi kunne, men et par af karlene på gården var vakse, og de hev os tilbage på gården. Vi fik nogle tæsk, men bondekonen fik medlidenhed med os og lod os slippe. Det var sgu’ ikke en chartertur vi var på!”

Man går tre år sammen i gymnasiet og får opfattelsen af, at man er del af en homogen flok, der vil det samme. Alligevel stikker det helt af i det øjeblik, dørene lukker sig efter den sidste fest


Årgang Fucking fireogfirs fra Fortunen

Bogen er på 185 sider og koster 240 kr. inkl. moms. Årgang Fucking fireogfirs fra Fortunen udkommer den 16. oktober.
ISBN 978-87-94227-26-1